Μαντώ Γαστεράτου: Ταξίδι με τον σύζυγό της στην Ιορδανία – Τα επιβλητικά μέρη που συνάντησαν [pics]

Ένα διαφορετικό Πάσχα αποφάσισε να περάσει φέτος η Μαντώ Γαστεράτου με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη και έτσι έφτιαξαν τις μεγάλες βαλίτσες τους και ταξίδεψαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή για την ιστορία τους κράτη της Μέσης Ανατολής, την Ιορδανία. Η ξανθιά παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράστηκε από την πρώτη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές και εικόνες από το εντυπωσιακό ταξίδι της θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μας μεταφέρει, έστω και για λίγο, σε έναν διαφορετικό πολιτισμό.

Πρώτη στάση του ταξιδιού αποτέλεσε η πόλη Πέτρα, εκεί όπου τα κτίσματα της είναι λαξευμένα πάνω σε μαλακά ψαμμιτικά πετρώματα και συνεπώς αποτελεί ένα ζωντανό μνημείο ενός αξιοθαύμαστου πολιτισμού. Η αρχιτεκτονική της πόλης έχει έντονη την επίδραση τις ελληνική αρχιτεκτονικής. Η Πέτρα εντυπωσίασε στο έπακρο την Μαντώ, η οποία δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις βόλτες της εκεί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να έζησε μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωή του, αφού η ξανθιά συνεργάτιδα του Πέτρου Κωστόπουλου μοιραζόταν συνεχώς με τους followers της πολλές πληροφορίες από τους σταθμούς που επισκεπτόταν και τα επιβλητικά μέρη που αντίκριζε.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαντώ μετά από το ταξίδι έχει κάθε λόγο να χαμογελά για τις καινούργιες εμπειρίες που απέκτησε!

Read More

And More