Μαντώ Γαστεράτου: Το εντυπωσιακό bachelorette party της λίγες μέρες πριν ντυθεί νυφούλα! [pics]

Η Μαντώ Γαστεράτου ανυπομονεί να ζήσει μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές στην ζωή της! Στις 22 Σεπτεμβρίου, η όμορφη παρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Ανάβυσσο. Το ζευγάρι, που διατηρεί δεσμό τρία χρόνια, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους ενώ μέχρι σήμερα είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει το μέλλοντα γαμπρό.

Φυσικά, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη ημέρα, οι φίλες της μέλλουσας νύφης διοργάνωσαν το καθιερωμένο bachelorette party! Το βράδυ του Σαββάτου, η κουμπάρα της Μπάγια Αντωνοπούλου και οι κολλητές της έκαναν έκπληξη στην Μαντώ, καθώς πήγαν σπίτι της με σαμπάνιες και έτοιμες να γλεντήσουν τις τελευταίες ημέρες της “ελευθερίας” της.

Στη συνέχεια, το πάρτι συνεχίστηκε σε γνωστή ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας, με θέα την μαγευτική Ακρόπόλη! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο bachelorette party της όμορφης παρουσιάστριας και απαθανάτισε την Μαντώ Γαστεράτου με τις φίλες της αλλά και την κουμπάρα της και γνωστή δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Όλες τους, μάλιστα, φορούσαν τουτού φούστες σε διάφορα χρώματα, με την νύφη φυσικά να έχει επιλέξει το λευκό χρώμα, ενώ δεν έλειπε και το στέμμα στο κεφάλι της, μιας και ήταν η τιμώμενη της βραδιάς!

Δες τις φωτογραφίες:

“Ο Νίκος είναι ο πρώτος και μοναδικός σύντροφός μου που γνώρισα στους γονείς μου. Αυτό νομίζω ότι απαντά στην ερώτησή σου. Από την αρχή της σχέσης κατάλαβα ότι ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα. Εκτός από ωραίο, τον θεωρώ ευφυή και πολύ ικανό. Επειδή έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους γονείς μου, έλεγα πάντα ότι ο άντρας που θα επιλέξω να συμβιώσω θα είναι αυτός με τον οποίο θα θέλω να μοιραστώ την ζωή μου”, είχε δηλώσει η Μαντώ Γαστεράτου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο Page 2.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More