Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάπτιση της κόρης της, Κυβέλης και το παραμυθένιο πάρτι

Την 11 μηνών κόρη τους, βάπτισαν χθες Κυριακή 23 Ιουλίου, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης, έχοντας στο πλευρό τους, συγγενείς και φίλους.

Το ζευγάρι επέλεξε να βαπτίσει την κόρη του σε κτήμα, έξω από την Αθήνα, όπου και ακολούθησε το μεγάλο παραμυθένιο πάρτι για μικρούς και μεγάλος.

Η μικρή πήρε το όνομα Κυβέλη, με νονούς τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Παναγιώταρη.

«Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαντώ Γαστεράτου.

Φωτογραφίες από την βάπτιση μοιράστηκε στο instagram και η δημοσιογράφος, Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία τίμησε με την παρουσία της το ζευγάρι, σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για την κόρη τους.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, η οικογένεια μαζί με τους προσκεκλημένους της βάπτισης μεταφέρθηκαν στο κέντρο του κτήματος, εκεί όπου εκεί τα πάντα είχαν διαμορφωθεί με τον κατάλληλο στολισμό.

Το ζευγάρι είχε προνοήσει για τις καυτές θερμοκρασίες κι έτσι το τραπέζι της βάπτισης στήθηκε κάτω από ειδικό σκέπαστρο προκειμένου μικροί και μεγάλοι να μην βρίσκονται εκτεθειμένοι στον ήλιο.

Φωτογραφίες: instagram

 

Read More

And More