Μαντώ Γαστεράτου: To πρόβλημα που αντιμετωπίζει δύο ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Με το δεξί μπήκε η νέα χρονιά για την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον Νίκο Ισηγόνη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανυπομονούσε να γνωρίσει τον πρίγκιπά της και τώρα δεν μπορεί να σταματήσει να τον χαζεύει!

Από τη στιγμή που επέστρεψε στο δωμάτιό της η Μαντώ Γαστεράτου δεν έχει σταματήσει να δέχεται επισκέψεις από αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν να της ευχηθούν, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στα social media, με τα μηνύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μεταξύ των προσώπων που την επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο είναι και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και κουμπάρα της γλυκιάς μανούλας δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της! Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, η Μπάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε γι’ ακόμα μια φορά στο δωμάτιο της Μαντώς Γαστεράτου φορώντας μία ορθοπεδική μπότα λόγω ενός ατυχήματος που είχε πριν λίγες ημέρες.

Οι δύο κολλητές είπαν τα νέα τους, με την συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της. Αυτό βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα να πονάει πολύ στην κοιλιακή χώρα της εξαιτίας της καισαρικής τομής.

Read More

And More