Μαντώ Γαστεράτου: Βόλτα στην Γλυφάδα με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη! [pics]

Στις 22 Σεπτέμβρη του 2018 η Μαντώ Γαστεράτου και ο εκλεχτός της καρδιάς της, Νίκος Ισηγόνης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ανάβυσσο. Η παραμυθένια τελετή ήταν σχεδιασμένη όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί και τόσο εκείνη όσο και ο Νίκος έλαμπαν από ευτυχία. Το μοντέλο ήταν μία από τις ομορφότερες νύφες της χρονιάς και μαγνήτισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακά νυφικό που επέλεξε να φορέσει.

Το ζευγάρι είχε σχέση 3 χρόνια, ωστόσο ελάχιστες φορές τους είχαμε δει μαζί. Η αλήθεια είναι ότι η Μαντώ προτιμά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτογράφων και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μίλαγε για εκείνον που της έκλεψε την καρδιά. Ο ένας απολαμβάνει την συντροφιά του άλλου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί.

Αυτή τη σεζόν, η Μαντώ μπορεί να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως έχει δώσει όλη της την προσοχή στην ραδιοφωνική της εκπομπή. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στην Γλυφάδα, προκειμένου να απολαύσει την βόλτα του δίπλα στην θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την Μαντώ με τον Νίκο με casual look και ευδιάθετους.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More