Μάρα Δαρμουσλή: Η on air συγκίνηση μιλώντας για την πρόταση γάμου από τον σύζυγό της (video)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (5/9) η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης. Το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε το θυελλώδη έρωτά του σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Φυσικά από το πλάι της πανέμορφης νύφης δεν θα μπορούσε να λείπει ο μοναχογιός της, Άγγελος. 

Το πρωί της Δευτέρας, η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” και μίλησε γι’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής της ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Βασίλη Τσατσάκη μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.  

“Ο Βασίλης αποφάσισε με ταμπούνια να προχωρήσουμε στην πρώτη μας επέτειο, ενός έτους μαζί ως ζευγάρι, μου έκανε την πρόταση. Και από εκεί και πέρα, όταν άρχισαν τα πράγματα να δυσκολεύουν, με όλα αυτά που μαθαίναμε και όσο πήγαινε γινόταν όλο και πιο δύσκολο, αυτό που μου είπε και με συγκίνησε επίσης, ήταν ότι – αχ, ένα χαρτομάντιλο σας παρακαλώ – εγώ θέλω να σε παντρευτώ με τα απολύτως απαραίτητα! Να βάλει και την υπογραφή η κουμπάρα, άμα δεν θέλει να είναι, οι δυο μας και ο παπάς εγώ θα σε πάρω. Οπότε εκεί καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει γυρισμός», δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή.

Δες το βίντεο:

Η Μάρα Δαρμουσλή συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Read More

And More