Μαρέβα Μητσοτάκη: Ένα απίστευτο μυαλό στο πλευρό του Κυριάκου - Η ιστορία της αληθινής αγάπης τους!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ένα απίστευτο μυαλό στο πλευρό του Κυριάκου – Η ιστορία της αληθινής αγάπης τους! | tlife.gr

Εικοσιτρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκυ δείχνουν πιο κοντά από ποτέ. Συνειδητά μαζί μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια χωρισμού, το ζευγάρι εμφανίστηκε σήμερα όλη την ημέρα ο ένας στο πλευρό του άλλου. Στην κάλπη το πρωί, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας το απόγευμα. Εκείνη περπατούσε πάντα στο πλευρό του, δυναμική και χαμογελαστή. Δεν κρυβόταν. Δεν ένιωθε την ανάγκη να κάνει ένα βήμα πίσω. Είναι το άλλο του μισό. Κι εκείνος τη θέλει δίπλα του και όχι στη σκιά του. Λογικό λένε όσοι τους γνωρίζουν από κοντά.

Η Μαρέβα είναι ένα συγκλονιστικό μυαλό και έντονη προσωπικότητα. Είναι ανεξάρτητη οικονομικά, με δυο πτυχία στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και ένα μεταπτυχιακό, με εντυπωσιακή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από είκοσι τρία χρόνια στο Χάρβαρντ. Εκεί έκαναν και οι δυο το μεταπτυχιακό τους. Η Μαρέβα είχε ήδη ένα πτυχίο στις Πολιτικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και ένα από το Κολούμπια στην Πολιτική Οικονομία.

Ο Κυριάκος την ερωτεύτηκε αμέσως και παράφορα και περίμενε υπομονετικά τη στιγμή που θα ήταν έτοιμη για  να την πολιορκήσει. Το ζευγάρι παντρεύεται το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, και η νύφη φέρνει στον κόσμο σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί, τη Σοφία.

Το ζευγάρι αποκτά ακόμη δυο παιδιά και δείχνει πολύ ευτυχισμένο. Κανείς δεν περίμενε το χωρισμό που ήρθε αργότερα και έπεσε σαν βόμβα στην υψηλή κοινωνία της Αθήνας. Κάποιοι έλεγαν τότε ότι η οικογένεια Μητσοτάκη δεν είχε καλοδεχτεί τη νύφη από την αρχή.

Η Μαρέβα ωστόσο δεν φοβήθηκε να βρεθεί στο στόχαστρο, ως η φταίχτρα ενός χωρισμού. Τα κοινωνικά στερεότυπα είχαν λειτουργήσει και τότε κατά της γυναίκας. Η υψηλή κοινωνία την… είχε σταυρώσει!

Όταν όμως υπάρχει αληθινή αγάπη και καταννόηση, όταν δεν μπαίνει μπροστά ο εγωισμός, όταν οι άνθρωποι παραδέχονται τα λάθη τους και θέλουν αληθινά να κάνουν μια καινούρια αρχή, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Το ζευγάρι έρχεται ξανά κοντά, μετά από την πολυετή διάσταση, δίνοντας στους εαυτούς τους και στα παιδιά τους το μεγαλυτερο δώρο: την οικογένεια ξανά.

Κι επειδή λένε ότι πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια ισχυρή γυναίκα, ο Κυριάκος και η Μαρέβα αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η Ελληνοπωλονέζα επιχειρηματίας, είναι η ήρεμη δύναμη! Άντεξε ακλόνητη τις ανηλεείς επιθέσεις που δέχτηκε. Περίμενε καρτερικά την απόλυτη δικαιωση στα δικαστήρια, που ήρθε πριν από λίγους μήνες για τις φορολογικές παραβάσεις, που κάποιοι προσπαθούσαν να της προσάψουν. Δεν μίλησε ποτέ. Η δικαίωση δεν επικοινωνήθηκε ποτέ. Ισως δεν είναι η ώρα…Τώρα είναι μόνο η ώρα του Κυριάκου. Και τα χαμόγελα σήμερα για το ζευγάρι περισσεύουν!

READ more