Site icon TLIFE

Μαρέβα Μητσοτάκη: Εντυπωσιασμένη απ’ όσα αντίκρισε στο Κάιρο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! [pics]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνεργασίας Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου, στο Προεδρικό Μέγαρο της Ηλιούπολης, ξεναγήθηκε στην ιερά μονή Αγίου Γεωργίου, στην παλαιά πόλη του Καΐρου. Φυσικά, από το πλευρό του δεν έλειπε και η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόβσκι, η οποία ακολουθεί τον άντρα της σε κάθε πρωθυπουργικό του ταξίδι.

Κατά την παραμονή τους στην Αίγυπτο, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου και να συναντηθούν με τον Επίσκοπο Βαβυλώνας, Θεόδωρο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Πρώτη Κυρία μέσα στο Ναό να κοιτάει τις εικόνες και το εσωτερικό του Ναού αρκετά εντυπωσιασμένη. Η Μαρέβα Μητσοτάκη σ’ αυτή την επίσκεψη επέλεξε ένα Black & White σύνολο, συνδυάζοντας γιλέκο με ζώνη, λευκό παντελόνι και μαύρο φουλάρι σε ένα casual chic look!

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με μέλη της ελληνικής κοινότητας Καΐρου στην κατοικία του Έλληνα πρέσβη, συνομιλώντας για αρκετή ώρα μαζί τους.

Δες φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: In Time

© 2024 tlife.gr