Μαρέβα Μητσοτάκη: Grande εμφάνιση σε επίσημο δείπνο στη Σαγκάη! [pic]

Στη Σαγκάη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης China International Import Expo 2019 βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η πρώτη Κυρία της Ελλάδας συνόδευσε τον σύζυγό της στην Κίνα, όπου πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με θέμα τις επενδύσεις με τιμώμενες χώρες τις: Γαλλία, Τζαμάικα και Ελλάδα και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι της Ελλάδας, μάλιστα, βρέθηκε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ και έκανε μια grande εμφάνιση που συζητήθηκε. Φορώντας ένα εντυπωσιακό βεραμάν “gown” συνδυασμένο με μια χρυσή brouch και κρατώντας μια τσάντα φάκελο και μια μωβ εσάρπα στα χέρια, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε natural αποχρώσεις.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα, και η σύζυγός του φωτογραφήθηκαν μαζί με το ζεύγος Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, το προεδρικό ζεύγος της Κίνας και τον πρόεδρο της Τζαμάικα και τη σύζυγό του.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο instagram:

Από το επίσημο δείπνο στην  Κίνα!

 

Read More

And More