Μαρέβα Μητσοτάκη: Η βόλτα με το ποδήλατο και το άρθρο στη Guardian που εκθειάζει τη δουλειά της!

Μία όμορφη Κυριακή πέρασε η Μαρέβα Μητσοτάκη, λίγο μετά την επιστροφή της από το επαγγελματικό ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη. Η σύζυγος του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη είχε τη χαρά να διαβάσει στην ηλεκτρονική Guardian ένα άρθρο το οποίο εκθειάζει τη δουλειάς της.

Η ίδια μαζί με την κολλητή της φίλη, Δήμητρα Κολοτούρα έχουν ιδρύσει την ελληνική εταιρεία Zeus + Dione και δημιουργούν σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα. Εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα από άριστες πρώτες ύλες, από Έλληνες τεχνίτες με μακρά παράδοση στην τέχνη τους.

Το στοιχείο αυτό φαίνεται πως εντυπωσίασε και ένα άρθρο με λεπτομερή αναφορά στη δουλειά τους δημοσιεύθηκε στην βρετανική εφημερίδα.

Στο άρθρο φιλοξενούνται δηλώσεις της συνιδρύτριας της εταιρείας καθώς και μια κοινή τους φωτογραφία! Τόσο η Μαρέβα Μητσοτάκη όσο και η Δήμητρα Κολοτούρα ευχαρίστησαν μέσα από τα social media την εφημερίδα που φιλοξενεί τη δουλειά τους και επιβεβαιώνει ότι η αξία τους ξεπερνά τα σύνορα της χώρας.


Η μέρα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε με μία βόλτα στην εξοχή με το ποδήλατό της!

Read More

And More