Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι κυρίες της κοσμικής Αθήνας στην παρουσίαση για το γούρι της νέας της συλλογής! [pics]

Μια ολοκαίνουργια πρόταση για τις γιορτές παρουσίασαν  η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με την Μιμίκα Κολοτούρα  της εταιρείας Zeus+Dione και υποδέχτηκαν τις κυρίες της κοσμικής Αθήνας σε ένα ξεχωριστό event με άρωμα Χριστουγέννων. Το «ραντεβού» δόθηκε στο GB Corner, του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια στην Αθήνα, όπου και παρουσιάστηκε το γούρι – κόσμημα του brand Zeus+Dione για τα φετινά Χριστούγεννα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Κρίστη Τσολακάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μέλισσα Μεταξά, η Μαρία Σπυράκη και πολλοί ακόμη.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Κρίστη Χατζηνικολάου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Δήμητρα Κολοτούρα, Hala Khoury

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως το γούρι της Zeus+Dione  για το 2019 με το όνομα «Μούσες» φέρει πάνω του τον αριθμό 9 που συμβολίζει τις 9 Μούσες, οι οποίες σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση, είναι προστάτιδες των τεχνών, των γραμμάτων και των επιστημών. Όπως συνηθίζεται να φοράμε τυχερά πράγματα τις ημέρες των γιορτών, το γούρι “Moύσες” αποτελεί την καλύτερη προστασία για μια όμορφη χρονιά.

Όσο για την Μαρέβα Μητσοτάκη; Σε όλα τα κομμάτια της συλλογής της προσπαθεί να κρατά ένα κομψό και κλασσικό ύφος και να αντλεί φυσικά έμπνευση από την Ελλάδα.

Δες φωτογραφίες:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Μαρία Σπυράκη, Ναντια Θεοχαράκη

Μαρέβα Γκραμποφσκι, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Δήμητρα Κολοτούρα

Σοφία Στάικου, Χριστίνα Παπαθανασίου, Όλγα Κεφαλογιάννη

Μαρέβα Μητσοτάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σία Ξαναλάτου και Μέλισσα Μεταξά

Χριστιάννα και Αναστασία Καίσαρη

Νάντια Θεοχαράκη, Χριστιάννα Καισαρη

Βιβή Μπασινά, Ερρικα Κόκκοτα

Δήμητρα Κολοτούρα, Ολινκα Βαρβιτσιώτη

Σία Ξαναλάτου, Βιβή Μπασινά, Μέλισσα Μεταξά

Χρύσανθος Πάνας, Σοφία Στάικου

Read More

And More