Μαρέβα Μητσοτάκη: Το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και η στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη [pics]

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η Μαρέβα Μητσοτάκη άφησε για λίγο την Αθήνα και ανέβηκε στη συμπρωτεύουσα. Φυσικά, αφορμή στάθηκε η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης! Η επιχειρηματίας και σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε σε όλες τις ομιλίες του συζύγου της και τον καμάρωνε από τις πρώτες σειρές του Βελλίδειου συνεδριακού κέντρου.

Μπορεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ένα καθαρά επαγγελματικό ταξίδι, αλλά η σύζυγός του και επιχειρηματίας απολαμβάνει όσο μπορεί τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης. Η Μαρέβα Μητσοτάκη πηγαίνει για τρέξιμο στο κέντρο της πόλης, επισκέπτεται καλλιτεχνικούς χώρους και ζει όμορφες στιγμές.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Μάλιστα, οι εμφανίσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη στην ΔΕΘ κλέβουν τις εντυπώσεις! Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου «έλαμψε» στα ολόλευκα. Ντυμένη με ένα ταγέρ, πουκάμισο, παντελόνι, όλα σε λευκή απόχρωση έκανε μία ακόμη σικ εμφάνιση.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στο λευκό τραπέζι του συνεδριακού κέντρου για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μπορεί όλα τα φώτα να ήταν στραμμένα στον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά τα βλέμματα τα έκλεψε ξανά η σύζυγός του. Με ένα μπεζ παντελόνι και ένα μακρυμάνικο πουκάμισο έδωσε το παρών χθες στο Βελλίδειο, συνεχίζοντας το σερί των σικ εμφανίσεων.

Φωτογραφίες: Eurokinissi, Instagram

Read More

And More