Μαργαρίτα Παπανδρέου: Όλη η αλήθεια για το νέο έρωτα της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου!

Τον έρωτα βρήκε και πάλι η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της πρώην συζύγου του Άντας. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, όπως έγινε γνωστό, μετά το χωρισμό της από τον τενίστα Χάρη Καπογιάννη είναι και πάλι full in love. Ποιος είναι όμως ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Η αλήθεια είναι πως πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ευτυχισμένο ζευγάρι στο Ηρώδειο και τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου. Η Μαργαρίτα μάλιστα βρέθηκε εκεί μαζί με τον πατέρα της Γιώργο Παπανδρέου και τον σύντροφό της Νίκο και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι, όπως διαβάζουμε στην Real Life είναι λίγο καιρό μαζί και αναγκάζεται να ταξιδεύει συχνά μιας και ο Νίκος είναι επιχειρηματίας στην Αθήνα, ενώ η όμορφη Μαργαρίτα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου συνεχίζει το διδακτορικό της στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και γρήγορα ήρθαν κοντά.

Ωστόσο, στόχος και των δυο είναι να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του, δεν θα ήθελα να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», αποκάλυψε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα!

Read More

And More