Μαργαρίτα Παπανδρέου: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την κόρη του Γιώργου Παπανδρέου

Στο θέατρο με την μητέρα της Άντα Παπανδρέου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα. Διακριτική και χαμογελαστή, η νεαρή Μαργαρίτα έφθασε στο Παλλάς μαζί με την μητέρα της και παρακολούθησε την παράσταση Cabaret με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Τάμτα.

Η κόρη του πρώην ζευγαριού που μένει μόνιμα στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της και γνωστό τενίστα Χάρη Καπόγιαννη, έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους της -καθώς προσπαθεί να κρατά πάντα χαμηλό προφίλ- και συνόδευσε την μητέρα της στο θέατρο.

Η Μαργαρίτα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους δυο γονείς της, ακόμη και μετά το διαζύγιό τους, και είναι πάντα στο πλευρό τους για να τους στηρίξει σε όλα, όπως ακριβώς κάνουν και οι ίδιοι. Τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου, όσο και η Άντα ενθαρρύνουν την κόρη τους τόσο σερ προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με την έρευνά στο αντικείμενό της στην Κρήτη.

  

Η γνωριμία και η σχέση της Μαργαρίτας Παπανδρέου που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

Η σχέση της Μαργαρίτας και του Χάρη μετρά πλέον αρκετά χρόνια. Και παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούν, ο έρωτας δεν κρύβεται.Οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όπου η κόρη της Άντας και του Γιώργου Παπανδρέου έκανε το διδακτορικό της, με αντικείμενο την μοριακή βιολογία.

Η έλξη ήταν πολύ έντονη από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους και σύντομα ο έρωτας ρίζωσε ανάμεσά τους. Ο έρωτάς τους, άλλωστε, ήταν αυτός που τους οδήγησε στο να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν.

Ο Χάρης Καπόγιαννης, παρά το γεγονός ότι σπούδασε Ιατρική, είναι πολύ γνωστός στον χώρος της ελληνικής αντισφαίρισης, αφού αγωνίζεται από μικρός σε τουρνουά και αγώνες.

Read More

And More