Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του γάμου τους – Φωτογραφίες TLIFE

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του γάμου τους έκαναν το βράδυ της Παρασκευής 19/4 η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Βίρα τις άγκυρες».

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, τον Ιούνιο θα συμπληρώσουν έναν χρόνο έγγαμου βίου. Ωστόσο η αποκάλυψη του γάμου τους έγινε μόλις λίγες ημέρες πριν, όταν οι δυο τους έδωσαν το παρών στην έκθεση ζωγραφικής της Marina Leon.

Εκεί, η Μαρί Κωνσταντάτου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν σκέφτεται το επόμενο βήμα, αυτό του γάμου, στη σχέση της με τον Γιάννη Κεντ, με την ίδια να κάνει την αποκάλυψη.

«Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί, σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά ισχύει. Σε λίγο θα έχουμε επέτειο. Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί να τα καταφέρει. Κάναμε πολιτικό γάμο», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρί Κωνσταντάτου. 

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από την πρώτη τους βραδινή έξοδο μετά την αποκάλυψη του γάμου τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια αναδρομή στην ιστορία της ελληνικής επιθεώρησης, όπως αποτυπώνεται μέσα από την οξυδερκή ματιά των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα. «Βίρα τις άγκυρες», ένα έργο που αγαπήθηκε από το κοινό από το πρώτο ανέβασμά του, παρουσιάζεται τώρα από το ΚΘΒΕ- με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων επιθεώρησης- μέσα από μια νέα οπτική της παράστασης που ψυχαγωγεί, σατιρίζει και, κυρίως, ταξιδεύει το κοινό. Μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή που συνδυάζει τραγούδι, χορό, γέλιο αλλά και συγκίνηση!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More