Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Νέα κοινή εμφάνιση για το γνωστό ζευγάρι! [pics]

Η αγάπη τους για το θέατρο είναι γνωστή και μετά και την επιβεβαίωση της σχέσης τους ο Γιάννης Κεντ και η Μαρί Κωνσταντάτου δεν διστάζουν να κάνουν όλο και περισσότερες κοινές κοσμικές εμφανίσεις. Το θεατρόφιλο ζευγάρι, λοιπόν, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο Παλλάς και στήριξε τον καλό του φίλο Τάκη Ζαχαράτο.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε από μια δυνατή φιλία που εξελίχθηκε σε ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο. Οι δυο τους είναι λίγους μήνες μαζί, αλλά η σχέση δυναμώνει με τον γνωστό θεατρικό επιχειρηματία και την ηθοποιό να κάνουν μαζί αλλαγή χρόνου στη Νέα Υόρκη.

Η αλήθεια είναι πως οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο πάρτυ που έγινε πριν την έναρξη των παραστάσεων του Γιώργου Καπουτζίδη στο θέατρο Ήβη. Ακολούθησε η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κεντ και η Μαρί Κωνσταντάτου είναι ζευγάρι.

Η επιβεβαίωση της σχέσης από τους ίδιος δεν άργησε να έρθει με τις επόμενες κοινές εμφανίσεις τους. Και φυσικά μετά και την κοινή φωτογραφία στα social media από την αλλαγή της χρονιάς στην Αμερική, το ζευγάρι έπαψε ποια να κρύβεται.

Το βράδυ, λοιπόν, της Παρασκευής, η Μαρί Κωνσταντάτου βρέθηκε με τον Γιάννη Κεντ στο θέατρο Παλλάς και στην παράσταση «Ζω για σένα» με τον  Τάκη Ζαχαράτο και φυσικά τα φωτογραφικά φλας πήραν «φωτιά»!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More