Φωτογραφίες TLIFE

Μαρί Κωνσταντάτου: Πρεμιέρα για την παιδική της παράσταση – Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Γιάννης Κεντ

Η θρυλική παιδική παράσταση «Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης», σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Κυριακής 20/11 στο θέατρο Ήβη.

Η νέα περιπέτεια της σειράς των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους μας Μάικ, φέρνει ξανά τον αγαπημένο Φασολάκη και την παρέα του στο θεατρικό σανίδι. 

Στην πρεμιέρα της παράστασής της, φυσικά έδωσε το παρών για να στηρίξει τη σύντροφό του ο θεατρικός επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ έχουν δημιουργήσει μια τρυφερή και ισορροπημένη σχέση, παρόλα αυτά έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι δεν δίστασε να ποζάρει μαζί μετά το τέλος της παιδικής παράστασης!

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

«Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου» έχει εξομολογηθεί η Μαρί Κωνσταντάτου για τον Γιάννη Κεντ στο «Mega Καλημέρα».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More