Μαρί Κωνσταντάτου: Σπάνια βραδινή έξοδος στην καρδιά της Αθήνας! [pics]

Τις ισορροπίες της μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε έχει βρει και πάλι η Μαρί Κωνσταντάτου. Η ίδια επιλέγει να κάνει μάλιστα λίγες και καλές κοσμικές εμφανίσεις στηρίζοντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στην καρδιά της Αθήνας και σε γνωστό στέκι στη Βουκουρεστίου, όπου έγινε το μεγάλο πάρτυ του Γιώργου Καπουτζίδη για την πρώτη του θεατρική παράσταση με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του».

Στο συγκεκριμένο press event έδωσαν το παρών όλοι οι συντελεστές της παράστασης και μερικοί άνθρωποι από το χώρο του θεάματος. Εκεί βρέθηκε και η Μαρί Κωνσταντάτου η οποία συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον θεατρικό παραγωγό Γιάννη Κεντ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές» Πάνο Κατσαρίδη.

Πάνος Κατσαρίδης, Μαρί Κωνσταντάτου, Γιάννης Κεντ

Η Μαρί Κωνσταντάτου ετοιμάζει το επόμενο διάστημα και μια όμορφη συνεργασία με τις «Θεατρικές Σκηνές» με στόχο την ενεργή καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης και τη μετάδοση του μηνύματος για την προστασία κάθε παιδιού. Η καλλιτεχνική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς, με τίτλο «Με Αγάπη… για την Ελίζα».

Γιάννης Κεντ, Μαρί Κωνσταντάτου, Πάνος Κατσαρίδης, Πάνος Νάτσης

Μια ανατρεπτική παράσταση που θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης, και θα ενώσει σημαντικούς καλλιτέχνες συνδυάζοντας μοναδικά το θέατρο και τη μουσική, υπό τη σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Μαρί Κωνσταντάτου, Γιάννης Κεντ

Όλα τα έσοδα της βραδιάς, που θα αποτελέσει την κορύφωση ενός εκτενούς κοινωνικού προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης, θα διατεθούν στο Σωματείο Ελίζα – Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More