Μαρί Κωνσταντάτου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο μετά από καιρό! [pics]

Μπορεί μετά τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου και του θανάτου του Μίνωα Κυριακού να μην κάνει πολλές επίσημες εξόδους, η Μαρί Κωνσταντάτου όμως φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της και να στηρίζει αγαπημένους φίλους σε καλλιτεχνικά κυρίως δρώμενα.

Αυτήν τη φορά, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο θέατρο Ακροπόλ και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Matilda με πρωταγωνιστές τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Κώστα Κόκλα, Νάντια Κοντογεώργη και Μπέττυ Μαγγίρα. Ιδιαίτερα κομψή και όμορφη, η Μαρί Κωνσταντάτου απόλαυσε την παράσταση και χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα στους μικρούς και τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Σπύρος Μπιμπίλας, Μαρί Κωνσταντάτου, Κώστας Βενετσάνος

Η ίδια πριν λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί  και στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, στο “Oh La La” και είχε μιλήσει για  την »εξαφάνισή» της από τον τηλεοπτικό κόσμο και τις προδοσίες που δέχτηκε, η όμορφη ηθοποιός και συγγραφέας απαντά: «Δεν εξαφανίστηκα, τα media με εξαφάνισαν, οπότε δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχω δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια. Εγώ εδώ ήμουν. Είχα φίλους και συνεργάτες οι οποίοι με πρόδωσαν, αλλά είναι κάτι που περίμενα και γνώριζα από την αρχή. Ήξερα πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί αυτό, απλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω χρονικά. Επέλεξαν να φύγουν, αλλά δεν μου λείπουν».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More