Μαρί Σαντάλ: Τα πρώτα λόγια στην κάμερα μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ μαζί με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους, για το 40ήμερο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, παρούσες στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα είναι οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη ενώ μεταξύ των καλεσμένων, θα είναι λιγότεροι «γαλαζοαίματοι» από την κηδεία.

Πριν από λίγες ώρες, τα τηλεοπτικά συνεργεία των εκπομπών βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από κεντρικό ξενοδοχείο, όπου συνάντησαν την σύζυγο του Παύλου, Μαρία Σαντάλ. 

Όπως θα δεις, με αμηχανία απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, λέγοντας πως θα μιλήσει στις κάμερες μετά το 40ήμερο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11:00 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 19/2 θα γίνει το τρισάγιο στο Τατόι. Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης με την οποία γνωστοποίησε ότι, σε αντίθεση με την κηδεία, η είσοδος στον Ιερό Ναό δεν θα επιτραπεί σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Read More

And More