Μαρία Αλιφέρη: Η ηλικία και η πρόταση για να υποδυθεί τη Βίρνα Δράκου

H Μαρία Αλιφέρη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μίλησε για τον ρόλο της ως… Μελλισάνθη.

Ωστόσο, εκτός από το σήριαλ του σταθμού, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν για να ενσαρκώσει την Βίρνα Δράκου, την ηρωίδα της “Λάμψης” του Νίκου Φώσκολου, ρόλο που τελικά ενσάρκωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις παλαιότερες εποχές της μικρής οθόνης τις οποίες νοσταλγεί, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι είναι 72 χρόνων, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

«Μου είχε προταθεί ο ρόλος της Βίρνας Δράκου αλλά είχα πολλές υποχρεώσεις και εδώ και στο εξωτερικό και ήταν αδύνατον. Μετά μπήκα στο “Καλημέρα Ζωή”» είπε η Μαρία Αλιφέρη.

Ακόμα, η Μαρία Αλιφέρη μίλησε για όσα διαδραματίζονται στον χώρο του θεάματος, χαρακτηρίζοντας ως αποτρόπαιες τις πράξεις, υπογραμμίζοντας ότι καταδικάζει τις πράξεις και όχι τα πρόσωπα, εξηγώντας τον συλλογισμό της, λέγοντας: «Όλοι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι, διάβολοι και άγγελοι. Το θέμα είναι πώς χειριζόμαστε τους δαίμονές μας».

Read More

And More