Μαρία Ανδρούτσου: Πάει κόντρα στον κορονοϊό κάνοντας… βουτιές στη θάλασσα! [video]

Τον χαρακτηρισμό της πανδημίας έδωσε και επίσημα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στην επιδημία του κορονοϊού και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 αρχίζουν και γίνονται πολύ αυστηρά.

Το υπουργείο Υγείας, μάλιστα, μέσα από μία καμπάνια με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σε αυτή την προσπάθεια έσπευσαν να συμβάλλουν αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την επιρροή που ασκούν στους χιλιάδες followers τους δημοσιεύουν βίντεο στα social media με τα οποία ζητούν από τον κόσμο να ακολουθήσει πιστά και ευλαβικά της οδηγίες των ειδικών.

Και μπορεί κάποιοι να πανικοβάλονται με όσο γίνονται γύρω μας, ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνη που βλέπουν την όλη κατάσταση με αισιόδοξη ματιά και συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους, ακολουθώντας δικά τους μέτρα αυτοπροστασίας.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου, η οποία αψηφώντας τον όποιο κίνδυνο, αλλά και τις θερμοκρασίες των ημερών που δεν είναι και οι πιο υψηλές, αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της και να κάνει το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για το καλοκαίρι του 2020.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από τα instastories της, με ένα βίντεο που την έδειχνε να χαμογελά και να εύχεται “καλό καλοκαίρι” στους followers της μέσα από τα γαλάζια νερά της θάλασσας.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Τολμηρή αν μη τι άλλο…

Read More

And More