Μαρία Ανδρούτσου: Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής της και το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη!

Μαρία Ανδρούτσου: Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής της και το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη! | tlife.gr

Την γνωρίζουμε χρόνια και την λατρέψαμε από την δημοφιλή σειρά 50-50 που άφησε εποχή! Ο λόγος για την Μαρία Ανδρούτσου, η οποία είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει κερδίσει το κοινό με τις υποκριτικές της ικανότητες. Τις αρχές του χρόνου, μάλιστα, η ίδια έκανε και τα πρώτα της βήματα και στον χώρο του τραγουδιού, συμμετέχοντας στο συγκρότημα «Marian rock Band«.

Η αγαπημένη ηθοποιός ενόψει εορτών έδωσε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και αποκάλυψε τα σχέδια που έχει για τις γιορτές, ποια ήταν τα αγαπημένα της Χριστούγεννα, αλλά και το δώρο που θέλει να λάβει φέτος από τον Άγιο Βασίλη.

Πώς θα περάσετε τις ημέρες των εορτών που πλησιάζουν;
«Δεν σημαίνει για μένα ότι επειδή είναι γιορτές θα πρέπει να κάνω κάτι. Κάθε μέρα είναι γιορτή, έτσι το βλέπω».

Ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έρχονται στο μυαλό σας;
«Θα μου μείνουν αξέχαστα κάποια Χριστούγεννα που έκανα στη μακρινή Αυστραλία. Μια μοναδική εμπειρία για εμάς, που τα Χριστούγεννα είναι ταυτισμένα στο μυαλό μας με τον χειμώνα. Εκεί ήταν καλοκαίρι και ήμασταν με τα μαγιό και κάναμε μπάνια.

Τι δώρο θα θέλατε να σας φέρει ο Αϊ Βασίλης;
«Ο Αϊ-Βασίλης θέλω να φέρει ηρεμία στην ψυχή μου και την ικανότητα να επιλέγω τις καλύτερες σκέψεις για τον εαυτό μου, οπότε να μπορώ να είμαι και ένα χαρούμενο άτομο για τους γύρω μου»

READ more