Μαρία Αντωνά: Απαντά στους επικριτές του Άρη Σοϊλέδη- «Μιλάει μπροστά τους, χωρίς να λειτουργήσει υπόγεια»

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor και σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Μεταξύ των παικτών που φημολογείται πως θα φτάσουν στον τελικό, είναι και ο Άρης Σοϊλέδης, αφού είναι και ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού.

Η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά ανυπομονεί να επιστρέψει ο αγαπημένος της, ενώ δεν έχει σταματήσει να τον υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, όλο αυτόν τον καιρό έχει δεχτεί αρκετό πόλεμο στα social media, τόσο για τον σύντροφό της όσο και για τη στάση σου μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 15/6 δημοσίευσε κάποια βίντεο στο Instagram, θέλοντας να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν μπαίνω σε μια διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια, σε ύβρεις, σε πράγματα τα οποία λέγονται και γράφονται σε προφίλ, δεξιά και αριστερά. Αλήθεια σας το λέω, πραγματικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Γιατί δεν έχω κάτι τέτοιο μέσα μου. Ο καθένας εξωτερικεύει στα social media του και τις απόψεις του με βάση αυτό τα οποία έχει μέσα του. Εγώ δεν έχω τέτοια πράγματα μέσα μου. Άλλωστε, 20 μέρες έμειναν για να βγει ο Άρης και να απαντήσει επιτέλους σε πάρα πολλούς εκεί έξω. Να απαντήσει σε σχέση με όλα αυτά τα σχόλια τα οποία έχει δεχτεί για τα πάντα. Σας ευχαριστώ. Μένω στην αγάπη σας και στο γεγονός ότι ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά.

Και ο μόνος λόγος για τον οποίο τονίζω ότι ο Άρης είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Δεν χρειάστηκε να “χρυσώσει” κανενός το χάπι. Πάντα ήταν ειλικρινής. Έλεγε αυτά τα οποία έπρεπε να πει μπροστά τους, straight, χωρίς να λειτουργήσει υπόγεια. Ποτέ δεν κοίταξε να χαλάσει κανενός το όνομα, όπως έκαναν πάρα πολλοί παίκτες εκεί μέσα. Οι οποίοι κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης, ήταν να μεταφέρουν πώς μπορούν να χαλάσουν και να αμαυρώσουν κι άλλο την εικόνα του Άρη.

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορώ και εγώ να βγω και να πω δημόσια. Να μοιραστώ μαζί σας χιλιάδες πράγματα που μπορεί και να μην τα γνωρίζετε καν. Αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται και δεν το έχει ανάγκη ο Άρης. Γιατί ο Άρης βασίζεται στα δικά του πόδια και είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά. Σε ένα project για το οποίο κρίνεσαι για την αγωνιστικότητά σου και για το κομμάτι της επιβίωσης. Αυτά», είπε η Μαρία Αντωνά. 

Read More

And More