Μαρία Αντωνά – Άρης Σοιλέδης: Φωτογραφίες από την υπερπαραγωγή πρόταση γάμου σε σκάφος

Ήταν Φεβρουάριος του 2021, όταν η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι ο Άρης Σοιλέδης της έκανε πρόταση γάμου. Το γνωστό ζευγάρι, το οποίο έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2017 και σύντομα αναμένεται να επισφραγίσει την αγάπη του.

“Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός”, είχε δηλώσει για την πρόταση γάμου η Μαρία Αντωνά.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Άρης Σοιλέδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram φωτογραφίες από την υπερπαραγωγή – όπως θα δεις – πρόταση γάμου που έκανε στην Μαρία Αντωνά πάνω σε ένα σκάφος. 

“Είπε ναι! Υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη και να σε προστατεύω για το υπόλοιπο της ζωής μας”, έγραψε ο Άρης Σοιλέδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More