Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Παντρεύονται! Η ρομαντική πρόταση γάμου και τα ευτράπελα

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, της έκανε πρόταση γάμου λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος αναμένεται να επισφραγιστεί με τον όμορφο τρόπο. Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής πώς έγινε η ρομαντική πρόταση γάμου.

“Έχει γίνει μία επίσημη πρόταση από τον σύντροφό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο να σου πω, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά λόγω του κορονοϊού. Σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει και προσκλητήριο. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί που δεν μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός”, ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος ήταν παρών στην πρόταση γάμου, αφού θα είναι ο κουμπάρος, αποκάλυψε τα ευτράπελα που είχε η πρόταση γάμου. “Εγώ πήγα και τα βρήκα όλα έτοιμα. Τα είχε ετοιμάσει όλα. Μπήκανε τα παιδιά μέσα στο σκάφος και εμείς ήμασταν κρυμμένοι. Αφού βγήκαμε και μας είδαν, πηγαίνουν στη πλώρη να δουν το ηλιοβασίλεμα και έρχεται το drone με το δαχτυλίδι και φεύγοντας το drone μπλέχτηκε στον έλικα και έπεσε στη θάλασσα. Τελικά το βρήκαμε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More