Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κοινό πάρτι γενεθλίων τους- Φωτογραφίες TLIFE

Ένα κοινό πάρτι γενεθλίων διοργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής 3/2 η Μαρία Αντωνά και ο σύντροφός της και μελλοντικός σύζυγος, Άρης Σοϊλέδης.

Η Μαρία Αντωνά είχε τα γενέθλιά της την περασμένη Τρίτη ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έχει τα δικά του την ερχόμενη Τετάρτη και έτσι αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό πάρτι για να γιορτάσουν με όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα όχι μόνο τον χρόνο που περνά αλλά και τον έρωτά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί από το 2017 και ετοιμάζεται τους επόμενους μήνες να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, δείχνει να είναι στην καλύτερή του φάση. Οι δυο τους παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει, έχουν αποδείξει πως τίποτα δε μπορεί να τους χωρίσει και πως ο ένας είναι πάντα εκεί για τον άλλο τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Έτσι και στο πάρτι που έκαναν για τα γενέθλιά τιυς το βράδυ της Παρασκευής 2/2 σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων Προαστίων, ο ένας δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του άλλου με τα χαμόγελα που ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους να αποδεικνύουν πως βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο κοινό πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη και εξασφάλισε μερικά αποκλειστικά στιγμιότυπα του ερωτευμένου ζευγαριού αλλά και των προσκεκλημένων της βραδιάς ανάμεσα στους οποίους ήταν οι: Μπέττυ Μαγγίρα, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σάκης Αρσενίου, Χριστίνα Παππά, Μαίη Εμμανουηλίδου, Nεκτάριος Σκαμνάκης, Μπο, Λεάννα Μάρκογλου, Ναυσικα Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Πηλαδάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του.

Νεκτάριος Σκαμνάκης, Μαρία Αντωνά, Άρης Σοϊλέδης

Σάκης Αρσενίου

Μαίη Εμμανουηλίδου

Μαρία Αντωνά, Μπέττυ Μαγγίρα, Χριστίνα Παππά

Άρης Σοϊλέδης, Κώστας Φραγκολιάς

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Άρης Σοϊλέδης, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά

Κώστας Πηλαδάκης, Άρης Σοϊλέδης, Κώστας Φραγκολιάς

Άρης Σοϊλέδης, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαρία Αντωνά, Μπο, Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/NDP

Read More

And More