Μαρία Αντωνά: Εντυπωσιακή στην πρώτη βραδινή έξοδο μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη – Φωτογραφίες

Την πρώτη της βραδινή έξοδο μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνά το βράδυ του Σαββάτου 13/4.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έπειτα από επτά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το μέχρι πρότινος ζευγάρι που μάλιστα είχε μιλήσει και για τον γάμο που σχεδίαζε, τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του και πλέον, προσπαθούν και οι δυο να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους σε μια νέα βάση. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μιας και κανείς από τους δυο δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά, τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Άρης Σοϊλέδης προσπαθούν να διαχειριστούν αυτή τη νέα κατάσταση ενώ εξακολουθούν να μένουν στο ίδιο σπίτι. 

Το βράδυ του Σαββάτου οι δυο διασκέδασαν σε διαφορετικά νυχτερινά μαγαζιά. Από τη μια, ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης ενώ η Μαρία Αντωνά διασκέδασε στον Νίκο Βέρτη παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή φορώντας ένα ροζ σορτσάκι συνδυασμένο με ένα μαύρο crop top.

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Ζώτος

Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την είδηση χωρισμού από τη Μαρία Αντωνά – Φωτογραφίες

Read More

And More