Μαρία Αραμπατζή: «Δε θα ξανασυνεργαζόμουν με πέντε άτομα όπως στους “Πεντάμορφους»

Την Μαρία Αραμπατζή συνάντησε με αφορμή τη νέα της εκπομπή στο Action24, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” και εκείνη αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε την ψυχαγωγική εκπομπή “Πεντάμορφοι” στο Mega μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δούκισσα Νομικού, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Νίκο Παπαδάκη.

Όπως είπε η Μαρία Αραμπατζή, δε θα επιχειρούσε να δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο ενώ αποκάλυψε και με ποιους από τα υπόλοιπα μέλη έχει κρατήσει επαφές μέχρι σήμερα.

«Δε μου λείπει η ψυχαγωγία. Με την ομάδα από τους πεντάμορφους μιλάω με την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Παπαδάκη. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Δούκισσα Νομικού δεν έχουμε κρατήσει επαφές αλλά αν τους δω θα μιλήσουμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.

Γενικότερα, με πέντε ανθρώπους δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, ειδικά με τον τρόπο που προσπάθησε το Mega να το κάνει. Όπως και να το κάνεις, είμαστε πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, προσωπικότητες, με διαφορετικές αφετηρίες…» είπε η Μαρία Αραμπατζή.

Read More

And More