Μαρία Αραμπατζή: Η γνωστή δημοσιογράφος έγινε για πρώτη φορά μητέρα! [pics]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Αραμπατζή, καθώς τις τελευταίες ώρες κρατάει στην αγκαλιά τον γιο της. Η γνωστή δημοσιογράφος γέννησε ένα όμορφο και υγιέστατο αγοράκι τριάμισι κιλών, κάνοντας τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, Ανδρέα Μήτσαινα… έναν ευτυχισμένο πατέρα! Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε στα social media η αδερφή της Μαρίας, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έγινε θεία!

Έρχονται εκείνες, οι πρωτόγνωρες, οι πρωτοειδωμένες στιγμές στη ζωή, που η χαρά, η ευτυχία, σε ξαφνιάζει, σε σαστίζει… Σήμερα ζήσαμε μια τέτοια μοναδική στιγμή με την ευλογία του Θεού… Η αδελφούλα μου Maria Arampatzi μας έκανε το ωραιότερο δώρο… Ένα υπέροχο αγοράκι ήρθε στη ζωή μας γεμίζοντας μας αληθινή, γήινη ευτυχία! Καλώς ήρθες μικρέ μας!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook, η Φωτεινή Αραμπατζή.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο υπέροχος γάμος με τον έρωτα της ζωής της

Ήταν Φεβρουάριος του 2015 όταν η αδελφή της Μαρίας, Φωτεινή, της γνώρισε τον γοητευτικό δικηγόρο Ανδρέα Μήτσαινα έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια νομικά θέματα, για το κανάλι. Η γνωριμία τους αυτή ήταν καρμική… Αμέσως έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου! Μάλιστα ο γάμος θα γινόταν πιο νωρίς αν δεν υπήρχαν το καλοκαίρι τα… capital control! O γάμος αστραπή αποδείχθηκε απλά υπέροχος για το ερωτευμένο ζευγάρι αφού περνούν τέλεια μαζί και τώρα ο γιος του επισφράγισε τον μεγάλο έρωτά τους και την ευτυχία τους!

Να σας ζήσει!

Read More

And More