Μαρία Δεληθανάση στο TLIFE για τις δηλώσεις του αδερφού του Κώστα Δόξα – «Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία»

Η Μαρία Δεληθανάση μετά την προβολή της συνέντευξης του Άκη Δείξιμου (αδερφός Κώστα Δόξα) μίλησε στο TLIFE σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Θα αποφύγω να εξελιχθεί όλη η υπόθεση σε λαϊκό δικαστήριο. Από πλευράς μου, έχουμε όλη την αλήθεια και αποδεικτικά στοιχεία που φανερώνουν τι πραγματικά είχε συμβεί. Δεν φοβάμαι πλέον κάτι. Η άλλη πλευρά προχωρά σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων», ανέφερε αρχικά η Μαρία Δεληθανάση.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άκη Δείξιμου για τις οικονομικές δυσκολίες του αδερφού του, η Μαρία Δεληθανάση απάντησε στο TLIFE: «Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι αυτή την περίοδο και μετά την κρίση της πανδημίας. Γνωρίζω ότι πολλά επαγγέλματα έχουν πληγεί. Αυτό δεν συνεπάγεται με το ότι κάποιοι σταματούν να πληρώνουν διατροφή για τα παιδιά τους. Τα έξοδα τρέχουν και οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες, υπάρχουν και άλλες εισοδηματικές πηγές, απ’ όσο γνωρίζουμε».

 

Η Μαρία Δεληθανάση για το αυτόφωρο του Κώστα Δόξα

Για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του τραγουδιστή για το ποσό της διατροφής που δεν εισέπραξε για την κόρη τους, η Μαρία Δεληθανάση δήλωσε: «Υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τα συμφέροντα των πολιτών και είναι εκεί για να τους αξιοποιούμε», σχολίασε μετά την μήνυση που είχε καταθέσει στον πρώην σύζυγό της.

 

Η δικαστική διαμάχη και οι σχέσεις τους σήμερα

«Από πλευράς του, είχε κάνει ένα Εφετείο το οποίο δικάστηκε, αλλά την επιμέλεια της κόρης μας την έχω εγώ. Οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Επικοινωνούμε μόνο για θέματα που αφορούν το παιδί, τίποτα περισσότερο. Το ραντεβού μας στα δικαστήρια για την έκδοση του διαζυγίου είναι τον ερχόμενο Μάιο», αποκάλυψε στο TLIFE η Μαρία Δεληθανάση.

Δες αναλυτικά όσα δήλωσε ο αδερφός του Κώστα Δόξα στην εκπομπή Super Κατερίνα

«Γνωρίζω τον αδερφό μου, γνωρίζω την οικογένεια μου. Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και θεωρώ ότι ο αδερφός μου θα δικαιωθεί. Θα πάνε όλα καλά. Είχα καταθέσει εγώ τα χρήματα για την μικρή. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον περίμεναν κάτω στο σπίτι την ώρα που άφηνε την μικρή, τα χρήματα είχαν ήδη κατατεθεί».

«Η αλήθεια είναι ότι ο αδερφός μου αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας δυσκολεύεται. Δεν υπάρχει στιγμή που δεν θα φροντίσει να ανεβαίνει κάθε εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη να βλέπει το παιδί του. Γενικότερα νομίζω ότι η υπόθεση αυτή έχει πορεία και θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε ο Άκης Δείξιμος.

 

Read More

And More