Μαρία Δεληθανάση: Το κείμενο όλο νόημα ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της – “Μου δίνεις λόγους να παλεύω ακόμα κι όταν…”

Η Μαρία Δεληθανάση στις αρχές Μαρτίου κατήγγειλε δημόσια τον πρώην σύζυγό της και γνωστό τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία. Από τη δική του πλευρά ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει πως και ο ίδιος έχει δεχθεί σωματική βία από την εν διαστάσει σύζυγό του και έτσι πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την κόρη του πρώην ζευγαριού, καθώς έχει γενέθλια. Η Μαρία Δεληθανάση δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές κοινές φωτογραφίες τους και έγραψε ένα κείμενο όλο νόημα.

“Σήμερα κλείνουμε τέσσερα χρόνια αχώριστης αγκαλιάς από τη μέρα που γεννήθηκες. Ποτέ δε θα είμαι σίγουρη αν κάνω τα σωστά, είμαι σίγουρη όμως πως ο,τι κάνω με εσένα και για εσένα έχει μέσα του υπέρτατη αγάπη και αφοσίωση. Αξίζεις κάθε καλό και κάθε θυσία. Μαζί θα τα μάθουμε όλα.

Και αν μπορώ κάτι να σου μάθω πρώτη είναι ότι είσαι αρκετή και ικανή να καταφέρεις αυτό που θέλεις πολύ και το πιστεύεις. Μου δίνεις λόγους να παλεύω… ακόμα και όταν δεν «την παλεύω»… Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Η μαμά θα είναι πάντα εδώ…”, ΄έγραψε η Μαρία Δεληθανάση.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More