Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: Ψάχνουν εξωδικαστική λύση για τη βίλα στο Πόρτο Ράφι

Σε συζητήσεις για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι δικηγόροι της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της αδελφής της Μάρθας Κουτουμάνου, σε μια προσπάθεια να μπει οριστικό τέλος στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει με μήλον της Έριδος την πολυτελή βίλα στο Πόρτο Ράφτη που τους κληροδότησε η μητέρα τους, Ζωή Λάσκαρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, χθες οι δύο αντίδικες πλευρές μέσω των συνηγόρων τους βρέθηκαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου προσκόμισαν στο δικαστήριο μια σειρά από έγγραφα και έλαβαν νέα προθεσμία από το δικαστήριο, προκειμένου να καθίσουν κάτω και “να τα βρουν”.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόθεση τόσο της Μαρίας Ελένης όσο και της Μάρθας είναι μέσα στο προσεχές διάστημα να βρεθεί εξωδικαστική λύση, μετά και την παραίνεση της προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που είχε καλέσει τις δύο αδελφές να βρουν το συντομότερο δυνατό συμβιβαστική λύση. Σε περίπτωση βέβαια που δεν συμφωνήσουν, το δικαστήριο θα προχωρήσει κανονικά στην έκδοση απόφασης, η οποία θα ορίζει υπεύθυνη για την πώληση του πολυτελούς οικήματος στο Πόρτο Ράφτη.

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνάντηση των δύο αδελφών στο δικαστήριο είχαν ακουστεί βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές, με αποκορύφωμα το sms που φέρεται να έστειλε η Μαρία Ελένη στην κόρη της Μάρθας προειδοποιώντας τη: Θα δεις τι θα πάθεις όταν πεθάνουν οι γονείς σου”.

Read More

And More