Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Πάντα διακριτικά στο πλευρό της ο σύντροφός της! Video

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κάνει σπάνια δημόσιες εξόδους και όταν επιλέγει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση. Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, έδωσε το παρών σε μια πολύ σημαντική βραδιά, μαζί με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Η Μαρία Ελένη βρέθηκε στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017, στα οποία προστέθηκε για πρώτη φορά το Βραβείο “Ζωή Λάσκαρη”, με σκοπό να τιμηθεί η ζωή και το έργο της μεγάλης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου.

Έτσι, εκείνη και ο πατέρας της δεν μπορούσαν να λείπουν από την απονομή, ώστε να τιμήσουν την μνήμη της πολυαγαπημένης τους μητέρας και συζύγου, η οποία έφυγε από την ζωή πριν περίπου δύο μήνες. Μάλιστα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου συνοδευόταν για ακόμη μια φορά από τον επί 6 χρόνια σύντροφό της, Μάκη Σούλη. Η ταλαντούχα ηθοποιός προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τις ισορροπίες και το χαμόγελό της και σε αυτό την βοηθούν οι ξεχωριστές βραδιές με την οικογένεια και τους φίλους της.
Η κάμερα του TLIFE την απαθανάτισε στο θέατρο ΒΕΜΠΟ, στο πλευρό του Μάκη Σούλη, ο οποίος της έχει σταθεί αρκετά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει και βρίσκεται πάντα δίπλα της διακριτικά. Η Μαρία Ελένη φαινόταν αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετη, καθώς έμπαινε στο θέατρο, μαζί με τον πατέρα και τον σύντροφό της.
Δες το βίντεο:

«Για μένα σημασία έχει να είσαι άνθρωπος, να μη χάνεις ποτέ την παιδικότητά σου και να έχεις αγάπη και αυτά η μητέρα μου τα είχε. Γι’ αυτό αξίζει την αγάπη όλων που έχει προσφέρει σε όλους και αυτό ήταν η μάνα μου», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στις κάμερες για την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Read More

And More