Μαρία Φιλίππου: « Στο διαζύγιό μου χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια»

Καλεσμένη στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε η Μαρία Φιλίππου τη Δευτέρα 16/5.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, περιέγραψε το πώς έζησε το διαζύγιό της. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια, την οποία έλαβε από τους φίλους της.

«Είχα θυμό μέσα σε ένα διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς δική μου επιλογή. Μπορεί μία σχέση να έληξε αλλά εγώ δεν ήθελα να λήξει. Βασικά δεν ήθελα να διαλυθεί η οικογένεια και για όταν δεν είσαι εσύ αυτός που το αποφασίζεις, κάπως δεν σου αρέσει. Η λογική μου, μπορεί να μου έλεγε πιο ήταν το σωστό να κάνω, αλλά το συναίσθημα μου έλεγε άλλα. Συνήθως το συναίσθημά μου εμένα δεν με ξεγελά. Η σχέση είχε τελειώσει αλλά δεν ήμουν έτοιμη να τα δεχτώ, ίσως γιατί είχα τα παιδιά», είπε αρχικά η Μαρία Φιλίππου. 

Και συνέχισε: «Μου πήρε περίπου τρία χρόνια για να συνηθίσω τα όσα έγιναν. Ένα χωρισμός είναι μία απώλεια. Πλέον προσπαθώ να δω αν αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο έχω δύο παιδιά, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να συνυπάρξω κάτω από μία άλλη συνθήκη».

Κλείνοντας, η Μαρία Φιλίππου πρόσθεσε: «Ζήτησα βοήθεια μετά τον χωρισμό, αρχικά για τα παιδιά μου. Λες εδώ έχω ένα θέμα, οπότε πρέπει να το λύσω. Αφού το έκανα αυτό ένιωθα λίγο χαμένη. Άλλαξα δύο, τρεις γιατρούς και μου ένιωθα ότι μπερδευόμουν. Ευτύχησα γιατί είχα φίλους που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν. Τη δουλειά που θα μπορούσε να μου κάνει ένα ψυχολόγος, εμένα μου την έκαναν οι φίλοι».

Read More

And More