Μαρία Φιλίππου: Συγκινεί με το μήνυμα για τον Τάσο Πεζιρκιανίδη μία ημέρα μετά την κηδεία του

Την τελευταία του πνοή άφησε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Τάσος Πεζιρκιανίδης, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο θάνατος του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στους ανθρώπους που τον θαύμαζαν για την πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είπαν το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο καλλιτέχνη. Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία, όπου ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία.

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Φιλίππου, η οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Τάσο Πεζιρκιανίδη στην θρυλική σειρά του MegaΕμείς κι εμείς“, θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τον καλό της συνάδελφό της.

«Καλός άνθρωπος ήταν ο Τάσος Πεζιρκιανίδης. Απλός, εργάτης της τέχνης του και σπουδαίος ηθοποιός. Αυθεντικός , χείμαρρος , με έγνοια για το συνάδελφο. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που την συνόδευε.

Τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More