Μαρία Φραγκάκη: Έσπασαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας [pic]

Η Μαρία Φραγκάκη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ωστόσο, μια ανάρτηση που έκανε χθες στα InstaStories της ήταν αρκετή για να τους ανησυχήσει.

Ο λόγος; Η δημοσιογράφος, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, αποκάλυψε πώς άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου της προκειμένου να το κλέψουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζεται το τζάμι του παραθύρου πίσω από τον συνοδηγό, που έσπασαν οι επιτήδειοι με σκοπό να μπουν στο όχημα, να είναι κολλημένο με κολλητική ταινία.

“Χθες νωρίς το βράδυ, είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου σε έναν σχετικά φωταγωγημένο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις πήγα να το πάρω και να φύγω, διαπίστωσα ότι μου είχαν σπάσει το πίσω παράθυρο, σε μια προσπάθεια κλοπής του. Ευτυχώς δεν κατάφεραν να το κλέψουν. Αυτό που κατάφεραν μόνο ήταν να με κάνουν να τρέχω σήμερα με ασφαλιστικές και συνεργεία…”, έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για την Μαρία Φραγκάκη.

Read More

And More