Μαρία Ηλιάκη: Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη της, Κατερίνα – Βόλτα στο μαιευτήριο που γεννήθηκε στην Ελβετία

Η Μαρία Ηλιάκη μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα!» ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και ο πρώτος σταθμός της όπως ήταν αναμενόμενο ήταν η Ελβετία.

Η παρουσιάστρια μαζί με την κόρη της, Κατερίνα ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν στην Ελβετία για να βρεθούν στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη. Ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη ζει και εργάζεται στην Ελβετία ως γυναικολόγος και το ζευγάρι ανυπομονεί να ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα για να περάσουν τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Μέχρι τότε όμως, η τρυφερή μανούλα απολαμβάνει μερικές ακόμη στιγμές ξεγνοιασιάς και οικογενειακής θαλπωρής στο πλευρό του καλού της αλλά και της κόρης της ενώ δεν χάνει και την ευκαιρία για μερικές βόλτες στην Ελβετία.

Η ίδια μάλιστα, δεν διστάζει να μοιραστεί πολλές από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Το πρωί της Τρίτης 12/7 η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της θέλησαν να κάνουν μια «έκπληξη» στη κόρη τους και αποφάσισαν να επισκεφθούν μαζί της, την μαιευτική κλινική στην οποία γεννήθηκε όπου εργάζεται και ο μπαμπάς της, Στέφανος Μανουσάκης. 

Όπως θα δεις στο βίντεο που ανήρτησε η Μαρία Ηλιάκη, η μικρή Κατερίνα χέρι χέρι με τον μπαμπά της εξερεύνησε τους χώρους ενώ παράλληλα μας δείχνει και πόσο έχει μεγαλώσει.

Read More

And More