Μαρία Ηλιάκη: Γιατί έγινε έξαλλη στο ταξίδι της στη Ζυρίχη;  [pics,vid]

Στη μαγευτική Ζυρίχη βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη αυτές τις μέρες και μπήκε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Η γνωστή παρουσιάστρια που είναι full in love με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη, επισκέπτεται συχνά την Ελβετία – που είναι η βάση εργασίας του συντρόφου της- και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί του.

Το ζευγάρι, λοιπόν, έκανε τις βόλτες του στους γραφικούς δρόμους, απόλαυσε νόστιμες συνταγές, αλλά και μαγείρεψε στο σπίτι. Φυσικά, η Μαρία Ηλιάκη δεν παρέλειψε να κάνει και τις βόλτες της στους στολισμένους δρόμους και να δει τις γιορτινές βιτρίνες.

Ωστόσο, ένα περιστατικό την έκανε έξαλλη. Όπως αποκάλυψε στα social media η Μαρία θέλησε να δει τη στολισμένη βιτρίνα του Cartier, αλλά κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο, καθώς για περισσότερο από πέντε ημέρες βρισκόταν υπό κατασκευή. Και φυσικά, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην «τρολάρει» αυτό το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά πως περιμένει σε αυτήν την γιορτινή βιτρίνα να δει τουλάχιστον… τον Άγιο Βασίλη με την γυναίκα του και τα ξωτικά!

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι της:

Read More

And More