Μαρία Ηλιάκη: Η δημόσια πρόσκληση στη Φαίη Σκορδά και η απάντηση της παρουσιάστριας [pic,video]

Μαρία Ηλιάκη: Η δημόσια πρόσκληση στη Φαίη Σκορδά και η απάντηση της παρουσιάστριας [pic,video] | tlife.gr

Εδώ και λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην αγκαλιά του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη στην Ελβετία και μαζί περνάνε όμορφες στιγμές μακριά από την Αθήνα. Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν την μεγάλη εβδομάδα, όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την ξανθιά παρουσιάστρια να ταξιδέψει στην Ζυρίχη, καθώς έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την τελευταία φορά που ήταν εκεί. Οι δυο τους σε λίγο καιρό συμπληρώνουν ένα χρόνο σχέσης και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η Μαρία έχει μεγάλη αδυναμία στα social media, αφού η επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Η ίδια έχει χιούμορ και δεν διστάζει να διακωμωδήσει δημόσια διάφορες στιγμές είτε της προσωπικής είτε της επαγγελματικής της ζωής. Μέσα από αυτή την επικοινωνία η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει και μια μεγάλη φαν που δεν είναι άλλη από την Φαίη Σκορδά.

Το βράδυ της Δευτέρας, η οικοδέσποινα του «Πρωινού» αποκάλυψε στην Μαρία ότι δεν χάνει κανένα στόρι της με την δεύτερη να της κάνει ειδική αφιέρωση μέσα από τα Stories της. Ειδικότερα, η Μαρία προσκάλεσε την Φαίη μαζί με τους γιους της να κάνουν Πάσχα στην Ζύριχη με την παρουσιάστρια του Ant1 να της απαντά.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Η Φαίη Σκορδά δεν χάνει καμία ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη.

READ more