Μαρία Ηλιάκη: Ηλιόλουστη βόλτα με την 40 ημερών, καστανόξανθη κόρη της

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη. 40 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, καρπού του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, η παρουσιάστρια ζει μοναδικές στιγμές.

Το απόγευμα της Παρασκευής, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό στην Ελβετία, η Μαρία Ηλιάκη πήρε την κόρη της για μια βόλτα. «Εμείς σήμερα είδαμε τον ήλιο και έχουμε βγει βόλτα. Τα κορίτσια ξεπόρτισαν. Η κόρη μου τον ύπνο του δικαίου» λέει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά της με το μωρό της. Πρόσφατα, αποκάλυψε με ποιον τρόπο επανήλθε το σώμα της, μετά τη γέννα.

Δες το βίντεο:

«Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό. Ακούστε, θα κάνουμε και μια συμφωνία, επειδή άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη, αν αρχίζω και σας πρήζω με την κόρη μου, να με κάνετε block» είχε δηλώσει από το μαιευτήριο με ενθουσιασμό η Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More