Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης τέσσερα χρόνια μαζί – Η μαντινάδα και η τρυφερή φωτογραφία για την επέτειο

Τέσσερα χρόνια μαζί κλείνουν σήμερα η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης και το γιορτάζουν.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας θέλησε να ευχηθεί δημόσια γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα, αναρτώντας ένα κοινό τους στιγμιότυπο από τα Χανιά, τα οποία επισκέφθηκαν στις διακοπές του Πάσχα.

«Όταν μου λες το σ´ αγαπώ, δεν λέγεται η χαρά μου, γίνομαι αετός στον ουρανό και εσύ είσαι τα φτερά μου… 4 years» ήταν η μαντινάδα που αφιέρωσε ο Χανιώτης γυναικολόγος στη Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη, με τη σειρά της, αναδημοσίευσε ένα βίντεο με τρυφερές στιγμές τους από το παρελθόν, υπό τους ήχους του κομματιού της Άννας Βίσση “Το μαγικό χαλί”. Στο post έγραψε τον αριθμό «4», συνοδευόμενο από ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.

 

Η σχέση, η Ελβετία και ο ερχομός της κόρης τους

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Στις αρχές, η σχέση τους ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζει μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργάζεται ως γυναικολόγος.

Η απόσταση όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους, καθώς η Μαρία Ηλιάκη, όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε το αεροπλάνο και έτρεχε στο πλευρό του.

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στα Χανιά, όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει καταγωγή αλλά και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό της μονάκριβης κόρης τους και όπως όλα δείχνουν, αυτό το καλοκαίρι, θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, καθώς και η βάπτιση της κόρη τους!

Read More

And More