Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό γάμο τους! Πώς έγινε η αποκάλυψη

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ετοιμάζονται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο! Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε ένα Q&A και δέχτηκε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στα social media. Στην ερώτηση «πότε με το καλό ο θρησκευτικός;», η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μια φωτογραφία με στέφανα και απάντησε «σύντομα».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι σχεδόν έξι χρόνια ζευγάρι με τον γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη και μάλιστα οι δυο τους έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο» είχε αποκαλύψει η Μαρία Ηλιάκη.

Όσον αφορά στη πρόταση γάμου, η παρουσιάστρια έχει πει: «Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα».

Read More

And More