Μαρία Ηλιάκη: Το ταξίδι στην Ελβετία για να βρεθεί στο πλευρό του νέου της συντρόφου [pics, video]

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες όμως η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η όμορφη παρουσιάστρια είναι full in love και πλέον δεν το κρύβει. H Μαρία έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη και είναι πιο σίγουρη από ποτέ.

Το νέο ειδύλλιο έκανε γνωστό η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από μία ρομαντική ανάρτηση που έκανε στο τέλος του καλοκαιριού με τον καλό της. Το καλοκαίρι που μας πέρασε σίγουρα θα μείνει αξέχαστο και στους δύο αφού στάθηκε η αφορμή για να ταξιδέψουν και να χαρούν τον έρωτά τους.

Εδώ και λίγες μέρες, η Μαρία Ηλιάκη ταξίδεψε μέχρι την Ελβετία προκειμένου να δει το αγόρι της ο οποίος είναι γυναικολόγος και αυτό το διάστημα εργάζεται εκεί. Η Μαρία έκανε βόλτα στην πόλη και ήπιε τον καφέ της μαζί με τον σύντροφό της σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της περιοχής. Μάλιστα, σε μία από τις επισκέψεις της στο σούπερ μάρκετ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ελληνικό προϊόν που εντόπισε εκεί ενώ στην ερώτηση του συντρόφου της αν της αρέσει η Ελβετία, μας εξέπληξε με την απάντησή της.

Δες παρακάτω το χαριτωμένο βίντεο και το ελληνικό προϊόν που βρήκε:

Read More

And More