Μαρία Ηλιάκη: Το ταξίδι στην Ζυρίχη και οι μαγικές στιγμές με τον σύντροφό της [pics,video]

Η Μαρία Ηλιακή ζει το απόλυτο όνειρο και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Η προσωπική της ζωή βρίσκεται στην πιο καλή και ισορροπημένη φάση των τελευταίων χρόνων, με την παρουσιάστρια να δηλώνει ερωτευμένη. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη μετρά λίγους μήνες, όμως τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχουν βρει όλα όσα ονειρεύονται.

Η Μαρία μοιράζεται στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της με τους διαδικτυακούς της φίλους και φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ, ενώ εκείνος περιμένει κάθε φορά πως και πως για να συναντηθεί με την αγαπημένη του. Από την στιγμή που ο Στέλιος επέστρεψε στην επαγγελματική του βάση, η οποία είναι η Ελβετία, η Μαρία τον επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν αφιερωμένο σε εκείνους και αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία βρέθηκε στην Ζυρίχη και μαζί έζησαν μαγικές στιγμές. Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα της πόλης ενθουσίασε την παρουσιάστρια και έτσι δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και video από τις βόλτες της στους στολισμένους δρόμους της πόλης.

Κάθε φορά που η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ζυρίχη, ο Στέλιος προσπαθεί να έχει όσο το δυνατόν ελεύθερο χρόνο γίνεται, προκειμένου να απολαύσει την συντροφιά και την φροντίδα της αγαπημένης του. Όσο δύσκολος και να είναι ο αποχωρισμός, οι στιγμές που ζουν εκεί είναι μαγευτικές.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Read More

And More