Μαρία Καλάβρια: Έτσι σχολίασε τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ωστόσο το πρόσφατο βίντεο του TLIFE με τα παιχνίδια τους στην παραλία «μιλάει»… Τα δύο μοντέλα είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και η πρώην του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μαρία Καλάβρια ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον δεσμό τους.

«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… Ωραίο ζευγάρι είναι. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια» απάντησε η Μαρία Καλάβρια σε Q&A στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δες το βίντεο:

Σε συνέντευξή της στο Pop Up, η Μαρία Καλάβρια είχε δηλώσει για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχουμε πολλές καλές σχέσεις και ήταν ευχάριστο όλο το κομμάτι της σχέσης μας. Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει κάτι άσχημο. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου, γιατί ήμουν παντρεμένη πολλά χρόνια και μετά μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση που ήμουν για τρία χρόνια.

Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί, όταν έχεις μάθει να έχεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο από το θέμα της συνήθειας είναι δύσκολο. Σιγά σιγά, όμως, συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί ήταν και δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω χωρίς να βάζω ούτε όρους ούτε όρια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Read More

And More