Μαρία Καλάβρια: “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι το ζευγάρι της χρονιάς”

Τη Μαρία Καλάβρια συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη. Η επιχειρηματίας σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση του πρώην συντρόφου της Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη τους οποίους χαρακτήρισε το “ζευγάρι της χρονιάς” και αποκάλυψε αν διατηρεί κάποια επαφή μαζί του σήμερα.

“Για να συνυπάρξει κάποιος μαζί μου, θα κοίταγα πρώτα το μυαλό και όχι την ηλικία. Έχω προδιαγραφές πλέον. 

Εννοείται ότι γνωρίζω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη. Πες μου εσύ κάποιον που δε γνωρίζει για τη σχέση τους. Μου φαίνεται εξαιρετικό, νομίζω ότι ταιριάζουν απόλυτα. Πραγματικά αυτά τα δυο παιδιά ταιριάζουν πάρα πολύ. Είναι το τέλειο ζευγάρι, μπορώ να πω ότι είναι το ζευγάρι της χρονιάς. Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί αλλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας, αυτό είναι η αλήθεια. Η Ιωάννα είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του, στην ηλικία του, στα θέλω του, στα μπορώ του.

Δε συνεργαζόμαστε πλέον. Η συνεργασία μας έχει σταματήσει εδώ και έναν χρόνο. Ήταν επιλογή και των δυο μας απλά δε θελήσαμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί όταν χωρίσαμε ακουγόντουσαν πολύ τα ονόματά μας και εγώ δεν ήθελα. Αποφασίσαμε λοιπόν από κοινού να μην κάνουμε κάποια ανακοίνωση για το κομμάτι του ιατρείου. Τώρα δεν έχουμε καμία επαφή”

Read More

And More