Μαρία Καλάβρια: Πρωινή έξοδος με στιλ στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Μια νέα καθημερινότητα καλείται να αντιμετωπίσει πια η Μαρία Καλάβρια, καθώς και εδώ και λίγο καιρό δεν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, η επιχειρηματίας και το μοντέλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρώντας όμως φιλικές επαφές, αφού είναι και συνέταιροι σε κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι.

«Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Είμαστε στη δουλειά. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Γιατί στα 3 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε από μία κοινή φωτογραφία στα προφίλ μας. Ουδέποτε κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα», είχε δηλώσει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Μαρία Καλάβρια.

Πλέον, η μελαχρινή καλλονή ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και είναι έτοιμη να γυρίσει νέα σελίδα στα προσωπικά της. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε μια μοναχική βόλτα στα μαγαζιά και εντυπωσίασε με το casual chic look της.

Φορώντας ένα shit dress με floral print και nude σανδάλια, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των περαστικών, ενώ με την επιλογή της να κυκλοφορήσει με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ απέδειξε για μια ακόμα φορά πώς είναι ακομπλεξάριστη και διαθέτει φυσική ομορφιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More