Μαρία Καλάβρια: Solo βόλτα στο Κολωνάκι μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου [pics]

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Καλάβρια.

Μια νέα καθημερινότητα καλείται να αντιμετωπίσει η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, μιας και εδώ και λίγο καιρό δεν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί να κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες, όμως η Μαρία Καλάβρια καλεσμένη την εκπομπή “Το Πρωινό” πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε την είδηση.

«Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Είμαστε στη δουλειά. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία.

Γιατί στα 3 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε από μία κοινή φωτογραφία στα προφίλ μας. Ουδέποτε κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Καλάβρια.

Πλέον, η ίδια έχει αφοσιωθεί στα παιδιά και τη δουλειά της προσπαθώντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία από τις βόλτες της στο Κολωνάκι. Με casual look και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα, η Μαρία Καλάβρια δεν σταμάτησε να μιλά στο τηλέφωνο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More