Μαρία Κανελλοπούλου: Στη συγκέντρωση διαμαρτυρία έξω από το Εθνικό Θέατρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το Εθνικό Θέατρο για την απόφαση να κατέβει η παράσταση “Ισορροπία του Nash” με κείμενα του Σάββα Ξηρού. Στη συνέχεια έκαναν πορεία προς το REX (όπου έχει προγραμματιστεί για αύριο νέα συγκέντρωση), από όπου αποχώρησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Το ανέβασμα της παράστασης προκάλεσε σάλο, όπως επίσης και το… κατέβασμα. Ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους, που υποστηρίζουν ότι στην τέχνη δεν υπάρχουν όρια, ήταν και η Μαρία Κανελλοπούλου μαζί με την Μάνια Παπαδημητρίου.

Την κατανόησή του στη δύσκολη θέση που βρέθηκε ο Στάθης Λιβαθινός (καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου) εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου, τονίζοντας όμως ότι διαφωνεί με το κατέβασμα της παράστασης “Ισορροπία του Nash”.

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164